Print Icon
 
   

CNE Logo

   

CNEws 

Januari

2021 

   

PIN

   

Wij zijn een partnerschap aangegaan met CCV waardoor we binnenkort (vanaf 1 februari ) kunnen optreden als reseller van CCV PIN automaten zowel voor vast als voor mobiel gebruik. 


De PIN automaten kunnen door ons worden geleverd, geïnstalleerd en beheerd en we nemen ook het werk voor u uit handen om de betalingen en de administratieve handelingen uit te voeren bij CCV die optreedt als betaalprovider.


CCV is met ruim 137.000 klanten de grootste PIN leverancier van Nederland.Whatsapp for Business

Via partner CM biedt CNE een uitgebreid Whatsapp platform ten bate van de communicatie met uw particuliere klanten.

Via een on-line platform kunnen meerdere 'agents' aan uw zijde rechtstreeks communiceren met klanten of prospects die zich aanmelden via een link op uw website, of via een QR code. Door slimme routeringen kan de klant snel worden 'doorgeschakeld' naar de juiste persoon of afdeling binnen uw organisatie.


Met Whatsapp® for Business communiceert u rechtstreeks met uw klanten of prospects op een manier die zij gewend zijn op een device die ze altijd bij zich hebben. 


Zie ook: https://www.cne.nl/whatsapp

  

Vacature

Wij zoeken een ICTer die al de nodige basis-ICT bagage bij zich heeft, zoals degelijke kennis van en ervaring met Windows Servers en HyperV, Windows 10, Cloud (Microsoft 365, Google Workspace), switches en routers, IP netwerken en Voip telefonie en die wil doorgroeien naar een all-round ICT engineer die breed inzetbaar is op onze 1e, 2e én 3e lijns support en voor mooie ICT projecten. 


Enige commerciële vaardigheden zijn van harte welkom. 


Stuur jouw CV met een krachtige motivatie naar vacature@cne.nl en maak kans op een prachtige job bij een mooi, leuk en groeiend bedrijf!


Zie ook: https://www.cne.nl/vacature


   
   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer