Print Icon
 
   

CNE Logo

   

CNEws 

maart

2021 

   

Groei

   

Door onze voortdurende inzet om de kwaliteitsnormen steeds verder naar boven bij te stellen en ondanks de negatieve gevolgen van Corona zijn we gestaag door aan het groeien.


Dat vertaalt zich in uitbreiding van ons menselijk en ons stoffelijk kapitaal.


Nieuwe medewerker


Per 1 april begint een zeer ervaren engineer aan zijn avontuur bij CNE. Hij komt onze 1e, 2e en 3e lijns support versterken en neemt een grote hoeveelheid kennis, kunde en ervaring met zich mee. We laten onze klanten per mail met hem kennismaken. 


CNE datacentra


We hebben ook zwaar geïnvesteerd in onze technische infrastructuur: Het CNE datacenter 1 is onlangs uitgebreid met een compleet nieuw cluster dat geheel is voorzien van SSD storage. Het cluster voorziet in een nog grotere redundantie van onze datacentra en faciliteert de nodige uitbreidingen voor een groeiende hoeveelheid klanten en de groei van bestaande klanten. De HP nodes in het nieuwe cluster zijn voorzien van de allernieuwste en allersnelste Intel Xeon processoren en zijn aan het netwerk verbonden met een 20 Gb/s redundante link. CTO Jim Kennedy heeft afgelopen maandag het nieuwe cluster officieel in gebruik genomen na een intensieve testperiode.Nog meer Xelion Nieuws

In Q2 2021 wordt versie 8 van het onvolprezen Xelion Phone System verwacht.

De nieuwe functies 'webbeheerder  en 'video conferencing' konden we al melden in CNEws van februari.


Nieuw is de functie 'scherm delen' waardoor deelnemers van een video call ook een presentatie of document kunnen laten zien aan de andere deelnemers. 

Xelion steekt hiermee MS-Teams aardig naar de kroon al is Xelion op het gebied van telefonie natuurlijk veruit superieur.


Details over deze en meer nieuwe functies in Xelion 8 volgen, waarschijnlijk in CNEws van april. 

  

Uitfaseren 'Managed Voice' en Coligo

De diensten 'Managed Voice' en 'Coligo', beide onderdeel van Voiceworks, worden bij CNE geleidelijk uitgefaseerd en vervangen door Xelion. 

De redenen zijn dat wij ons 100% willen focussen op één communicatieplatform en daarbij valt de vergelijking tussen Managed Voice/Coligo en Xelion positief uit ten gunste van Xelion.


Klanten die op het Managed Voice platform zitten, zullen soepel én kosteloos worden overgezet naar het Xelion platform. 

We proberen dit voor het einde van 2021 te hebben bewerkstelligd.

Kortingsactie Whatsapp for Business

In samenwerking met onze partners CM.COM en Xelion bieden wij Whatsapp for Business aan voor 50% van het normale tarief voor het eerste jaar. Hierna wordt wel de volle prijs berekend. Als kers op de taart worden ook de implementatiekosten niet in rekening gebracht!


Whatsapp for Business kost normaal € 99 per maand, maar nu dus € 49,50 per maand. Daardoor heeft u niet alleen een Whatsapp for Business account maar ook de integratie met Xelion waardoor de chat functie van Xelion gebruikt kan worden om via Whatsapp te communiceren met uw klanten en vice versa. 


Deze actie van CM en Xelion is geldig t/m 30 september 2021

   
   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer