Print Icon
 
   
   

CNEws 

Oktober

2021 

   

Verandering huisstijl en website

   

Over precies een maand, op 11 november 2021, bestaan we 25 jaar.


Dat vieren we met onze klanten en leveranciers (meer info volgt) maar we vieren het ook met een compleet nieuwe huisstijl met bijbehorend logo en een compleet nieuwe website


Met lichte weemoed nemen we afscheid van Rodin's 'penseur' om vervolgens met volle kracht de toekomst in te stappen. We zijn trots op ons verleden maar blijven er beslist niet in hangen. We stoppen ook niet met denken, maar we doen dat vooral vooruit, zoals een goede denker én een goede ICTer betaamt.


Professionals


We zijn (erg) goed in ICT, maar voor de dingen waar we niet zo goed in zijn, huren we professionals in. En zo hoort het ook.

Daarom hebben we de mannen en vrouwen van Buro Amstelveen ingeschakeld om de nieuwe huisstijl, logo en website voor ons te ontwerpen. 

Met de positieve, moderne en krachtige uitstraling van de nieuwe huisstijl zijn ze in staat gebleken om precies weer te geven waar CNE al 25 jaar voor staat en de komende 25 jaar voor zal blijven staan: Kwaliteit, professionaliteit en eerlijke ICT.


Xelion 8 bij CNE ICT Professionals

Bekijk ons filmpje op Youtube over Xelion 8

Inspreek-abonnement


Al sinds het begin van de Corona crisis spreekt Peter kosteloos teksten in voor de (Xelion) telefooncentrales van onze klanten. Nu alles weer bijna als vanouds wordt, stopt per heden deze gratis service. 

In plaats daarvan kunnen klanten die regelmatig van deze dienst gebruik maken voor een klein bedrag een inspreek-abonnement afnemen.  Een abonnement kost slechts € 35 per maand en kan per jaar worden afgesloten.


Klanten die slechts zeer weinig van deze dienst gebruik maken, kunnen ook afrekenen per tekst. Een losse tekst kost € 45.


   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer