Print Icon
 
   

CNE Logo

   

CNEws 

februari

2021 

   

CNE Security

   

Hackers worden steeds slimmer, daarmee vertellen we hopelijk niets nieuws. Het beeld van een hacker als wereldvreemde nerd op een tochtige zolderkamer is allang achterhaald. Een hacker is in werkelijkheid een professioneel opererende criminele organisatie die alles in het werk stelt om geld te verdienen aan het stelen, verkopen en/of gijzelen van uw gegevens.


Daarom is het noodzakelijk om te achterhalen of uw ICT infrastructuur, uw netwerk, uw WifI, uw website, uw webwinkel, uw camerasysteem en zo meer wel voldoende is afgeschermd voor de grijpgrage handen van een hacker.


Samenwerking


CNE is een intensieve samenwerking aangegaan met een team van professionele "ethische hackers". Deze hackers maken gebruik van exact dezelfde tools als de criminele hackers en bezitten ook dezelfde kennis om succesvol te kunnen inbreken. Alleen het doel is anders: waar criminele hackers uw gegevens stelen, rapporteren ethische hackers slechts. Hun doel is om het internet veilig te maken, ten faveure van iedereen (behalve de criminelen dan).


Deze samenwerking tussen de zeer ervaren engineers van CNE en deze ethische hackers hebben we ondergebracht in een nieuwe 'divisie' van CNE: CNE Security.


Testen


CNE Security biedt verschillende tests aan om te kunnen achterhalen of uw ICT infrastructuur bestand is tegen aanvallen van echte hackers. 

Deze tests variëren van relatief eenvoudige kwetsbaarheidstests tot zeer vergaande PEN tests (penetratie testen).


Email Bewust


Daarnaast hebben we ook een platform ontwikkeld om uw medewerkers op de proef te stellen. Door middel van heuse 'phishing' mails proberen we ze te verleiden om op 'links' te klikken of bijlages in de email te openen. Het resultaat wordt aan u gerapporteerd en kan leiden tot bijvoorbeeld 'awareness' trainingen en workshops voor uw medewerkers. Ook deze worden door CNE Security aangeboden. 


Meer weten? Kijk op https://www.cnesecurity.nlXelion Nieuws

In mei 2021 wordt versie 8 van het onvolprezen Xelion Phone System verwacht.

Nog niet alle nieuwe functies zijn bekend, maar we kunnen er gelukkig al 2 belangrijke melden.


Web beheerder


De beheerder interface van Xelion is voor velen te ingewikkeld en biedt bovendien functies die voor een gemiddelde beheerder niet bepaald dagelijks gebruikt worden. 

De nieuwe versie van Xelion gaat worden voorzien van een beheerinterface die geheel en al draait in een webbrowser.

Deze nieuwe beheerinterface gaat alle veelgebruikte beheerfuncties van Xelion bevatten en is dus ideaal voor organisaties die grotendeels zelf het beheer van hun Xelion willen uitvoeren maar voor wie de huidige interface net een stap te ver is. 


Video


In versie 8 wordt ook videobellen geïntegreerd in Xelion, geheel op basis van de WebRTC videostandaard. Deze functie is veelgevraagd omdat gebruikers dan niet meerdere applicaties (zoals Teams) nodig hebben om een video (conference) call te kunnen beleggen. 


  

Effectief plannen in Outlook

Plannen in Outlook is niet altijd even makkelijk. Zie maar eens uit te zoeken wanneer iedereen een gaatje in zijn/haar agenda heeft.

De nieuwe plugin 'Microsoft FindTime' voorziet in dit probleem.

De plugin creëert een 'Meeting Point'  waarbij je zowel personen binnen als buiten jouw organisatie kunt toevoegen.


Op de FindTime website van Microsoft is meer informatie beschikbaar:


https://findtime.microsoft.com/


   
   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer