Print Icon
 
   

CNE Logo

   

CNEws 

april

2021 

   

Webchat en Xelion

   

Drie-O automatisering heeft een mooie webchat gemaakt die volledig is geïntegreerd met de chat functie in Xelion. 

De webchat kent verschillende kanalen (bijvoorbeeld voor sales en voor support) en kan in Xelion worden gekoppeld aan een gebruiker of aan een groep gebruikers. 


De chat functie werkt met iedere website. Voor het Joomla CMS is wel een additionele tool nodig die de benodigde code op de juiste manier integreert met de website. Deze tool kost éénmalig 25 Euro.


De chatfunctie kan voorzien worden van een welkomstekst, openingstijden kunnen worden ingesteld en de chatter kan verplicht worden om een naam op te geven. Het beheer van de chatfunctie wordt door CNE uitgevoerd. 


Implementatie: € 150 (+25 voor Joomla CMS)

Per maand: € 15 per chat-kanaal


Zien hoe het werkt? Bel voor een demo.

Of chat met ons op https://cne.nl/contactVacature

Om onze groei te kunnen blijven faciliteren en om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zoeken we op korte termijn weer een


Ervaren ICT Engineer


Wij zoeken een ICTer die al de nodige basis ICT bagage bij zich heeft, zoals degelijke kennis van en ervaring met Windows Servers en HyperV, Windows 10, Cloud (Microsoft 365, Google Workspace), switches en routers, IP netwerken en Voip telefonie en die wil doorgroeien naar een all-round ICT engineer die breed inzetbaar is op onze 1e, 2e én 3e lijns support en voor mooie ICT projecten.


Enige commerciële vaardigheden zijn van harte welkom. Stuur jouw CV met een krachtige motivatie naar vacature@cne.nl en maak kans op een prachtige job bij een mooi, leuk en groeiend bedrijf.


Functie-eisen: Grondige basiskennis van ICT, HBO denkniveau. Teamspeler maar onafhankelijk denker. Ervaren maar nog lang niet vastgeroest. Humor. Taalvaardigheid: Vereist: Nederlands, Engels, Handig om te kunnen: Duits.


Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een fantastisch team. Heb je een rijbewijs B?


Stuur je motivatie en CV naar  

Geen inspreekservice

Wegens verhuizing van de studio kunnen we geen teksten inspreken in de periode van 28 april t/m 5 mei.

Als u uw teksten aanlevert voor of op 26 april, kunnen ze nog worden ingesproken. Alles wat later wordt aangeleverd kan pas worden opgeleverd ná 5 mei


Kortingsactie Whatsapp for Business

In samenwerking met onze partners CM.COM en Xelion bieden wij Whatsapp for Business aan voor 50% van het normale tarief voor het eerste jaar. Hierna wordt wel de volle prijs berekend. Als kers op de taart worden ook de implementatiekosten niet in rekening gebracht!


Whatsapp for Business kost normaal € 99 per maand, maar nu dus € 49,50 per maand. Daardoor heeft u niet alleen een Whatsapp for Business account maar ook de integratie met Xelion waardoor de chat functie van Xelion gebruikt kan worden om via Whatsapp te communiceren met uw klanten en vice versa. 


Deze actie van CM en Xelion is geldig t/m 30 september 2021

   
   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer