Print Icon
 
   
   

CNEws 

juli

2021 

   

Bellen met MS-Teams

   

Microsoft Teams is, mede door de Corona Crisis, wereldwijd uitgegroeid tot een zeer belangrijk product voor organisaties en bedrijven. In de nieuwe versie van Windows (Windows 11) wordt MS-Teams zelf integraal onderdeel van het besturingssysteem.


In Europa wordt MS-Teams veelvuldig gebruikt voor video-vergaderen, het delen van bestanden en het geven van on-line presentaties en webinars. 

Omdat de standaard telefonie-functionaliteit van MS-Teams nogal te wensen overlaat én zeer is gericht op de Amerikaanse markt, wordt Teams nog weinig ingezet voor gewoon telefoneren. Ook de tarieven van Microsoft voor het bellen met Teams liegen er niet om en ook dat is natuurlijk een flinke drempel.


Meerdere oplossingen


Maar, u raadt het al, er is een oplossing! Sterker nog, er zijn meerdere oplossingen om MS-Teams in te zetten als volwaardig alternatief voor uw telefooncentrale óf als koppeling met uw telefooncentrale.


CNE biedt maar liefst 3 mooie oplossingen. Ieder met zijn eigen voor- en nadelen. 

Een overzicht van deze oplossingen vindt u hier: 


https://cne.nl/cloud-diensten/bellen-met-ms-teams


Is uw organisatie 'phishing aware' ?

Phishers  en hackers worden steeds slimmer. Door gebruik te maken van 'social engineering' weten ze maar al te vaak hun slachtoffers te verleiden om op die link te klikken of die bijlage te openen...met alle gevolgen van dien.


Eén van uw medewerkers, of uzelf natuurlijk, kan in een moment van onachtzaamheid uw complete organisatie lamleggen. De schade in geld, tijd en reputatie is niet te overzien. Slaat u er de recente nieuwsberichten maar op na.


Bewust


Technische beveiligingen ten spijt blijft de mens de zwakke schakel in de beveiligingsketen. Daarom is het zeer zinvol om te weten hoe alert uw organisatie is. Zijn ze zich bewust van de gevaren? Weten ze waar ze op moeten letten als ze een mailtje binnenkrijgen? Weten ze wat ze wel en vooral niet moeten doen? Kortom: Wat is de 'awareness' van uw organisatie?


Testen


Meten is weten! Bij CNE Security (een joint-venture van CNE ICT Professionals en een team van ethische hackers) hebben we een geavanceerde tool ontwikkeld om uw organisatie op de proef te stellen. 

Door het sturen van één of meerdere gemanipuleerde mails kunnen we precies meten of u en uw medewerkers alert zijn of niet.. 


Compleet traject


Met Email Bewust, zoals we de dienst hebben genoemd, biedt CNE Security een compleet traject om te meten of uw organisatie de uitdagingen van nu aankan of niet. 

We bespreken allereerst de vele mogelijkheden, voeren de campagne(s) uit, zorgen voor de uitgebreide rapportage en verzorgen ook de debriefing en eventuele vervolgacties. 


Meet weten? Kijk op Email Bewust   
   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer