Print Icon
 
   
   

CNEws 

November

2021 

   

CNE 25

   

Vandaag, 11 november 2021, bestaan we precies 25 jaar.


We hebben dit jubileum al luister bijgezet met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl (en een filmpje, zie hierboven) , maar we vieren het feest ook met onze klanten. Sommigen hebben al wat leuke presentjes ontvangen, de anderen volgen snel.


Zoals in bovenstaand filmpje al wordt gezegd, staan we niet te lang stil bij dit 5e lustrum. Even stilstaan en achteruit kijken is altijd leuk, maar we moeten en willen door met waar we al 25 jaar goed in zijn: Eerlijke ICT.


Via deze weg (en via andere) bedanken we al onze klanten, leveranciers en andere relaties voor hun vertrouwen en beloven hierbij om dat ook in de toekomst niet te beschamen.


CNE partnert met Red Cactus

Red Cactus maakt mooie 'middleware' die de link realiseert tussen het Xelion Phone System en een groot aantal  (100+) CRM en ERP systemen.


Met de 'Bubble' software heeft de gebruiker een groot aantal mogelijkheden om de koppeling tussen Xelion en het CRM/ERP systeem gestalte te geven.


Via de API koppelingen kan de interactie helemaal op maat worden gemaakt en kan je precies bepalen welke informatie uit het CRM systeem moet worden gehaald. 


Red Cactus Bubble werkt o.a. met Afas, Exact online en Exact Synergy, Google, Outlook, RealWorks, Salesforce en Zoho CRM.


DEMO EN TRIAL


Een demo kan gegeven worden en u heeft een maand tijd om de software uit te proberen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.
Verbeteren, verbouwen, uitbreiden


Sinds een paar weken hebben we afscheid genomen van onze leuke steigerhouten bureaus. 

Hoe mooi en leuk ze ook zijn, ergonomisch passen ze niet meer in deze tijd dus hebben we alle bureaus vervangen door elektrisch aangedreven zit/sta bureaus die meteen zijn voorzien van strakke monitorbeugels. 


Verbouwen


Aansluitend op het vervangen van alle bureaus gaan we ons voorste kantoor compleet op de schop gooien. Alles gaat eruit, van kasten tot vloeren en van plafond tot deur.

Door het plaatsen van een prachtige glazen scheidingswand en een glazen toegangsdeur wordt de ruimte omgetoverd tot een kantoor én een vergader/presentatieruimte. Ook de vloerbedekking en het plafond worden compleet vernieuwd waarbij de bestaande LED verlichting behouden blijft.

De verbouwing begint op 29 november en gaat ongeveer 2 weken duren.


Vacature


We zoeken met spoed uitbreiding in de vorm van een eerste-/tweedelijns support engineer (binnendienst). 

Weet je iemand die deze functie kan invullen of heb je zelf interesse? 


Mailen naar vacature@cne.nl is een goed plan!


Meer informatie staat hier   
   

About   |  Terms Of Use   |   Privacy    |   Report Spam

Teelmanstraat 1, 1431GL, Aalsmeer